kalade suur horoskoop:)
32, Rapla, Eesti

Kalad

Vabameelsus ja lootusrikas suhtumine domineerivad aastal 2010. Sinu intuitsioon on lausa ebatavaliselt hea. Aasta pakub rahulolu mitmel tasandil, see on täis lootust, optimismi ja vaimsust. Saad kõigega suurepäraselt hakkama ning mõistad, mis sulle endale ja teistele rõõmu pakub. Tahad luua sügavat suhet, suhtud intiimsusse kui kunsti ja tahad seda armsamaga jagada.

Rahaga oskad ümber käia ning elu on selgem kui aastal 2009. Töös on aktiivne kuu oktoober. Osa tööst võtad ette põhitööväliselt.

Kõige rohkem on muutusi oodata sinu lähisuhetes. Sinu vaimne pool on rikkam ja vajad seda rohkem. Abi on kohal just õigel ajal, kui seda vaja peaks minema. Armastus ootab sind veebruari keskpaigast märtsi keskpaigani — see on SINU aeg, ole selleks valmis.

ARMASTUS
Sul on kaasasündinud anne inimesi ligi meelitada, kuid vahel tunned vastumeelsust väljendada oma tundeid isiklikul tasandil, sest laiendad oma armastust kogu inimsoo vastu. Tunned end sageli meelitatuna siis, kui tuntakse huvi sinu ideaalse mina vastu, mitte aga selle vastu, kes sa tegelikult oled. Elad ja pakud palju teistele ja võid ennast seejuures vahel ära unustada.

Kevadel 2010 on sul suur võimalus kohtuda inimesega, kes hindab just sinu ideaalset entusiasmi. Aasta edenedes jagad oma sisemaailma kellegagi, kes võiks sinu meelest olla su väljavalitu. Lood armusuhte ning teie vahel valitseb võimsalt kirglik suhe.

Kui adud, et sinu vajadused on tegelikult sama tähtsad kui teiste omad, hakkad mõistma ka ennast sügavamalt. Partneri vaimsusest haaratuna on teil võimalus saada mõnusalt sobivaks paariks. Lähisuhe aitab sul muutuda ja üle saada hirmust läheduse ees. Koos partneriga kiirgate ideaalsust ning suundute parema tuleviku poole.

RAHA
Aasta 2010 õpetab sulle, kuidas rahaga paremini toime tulla. Seni on sul olnud raskusi oma raha kontrolli all hoida ja kipud kulutustega liiale minema. Pead säilitama selge meele ja võid avastada, et rahakogumine võib olla üsna tulus. Takistused võivad meelest viia asjaolu, et arved vajavad maksmist. Oled õnnelik aasta esimesel poolel, kui suudad tarbetule ostule vastu seista. Vaagi kiireid otsuseid rahulikult. Tasuks saad selguse rahaasjades ning säilitad majandusliku vabaduse.

SUHTED
Aasta sütitab positiivsusega pea kõiki sinu ettevõtmisi. Hea aeg avastamaks iseennast ja lähedasi. Väldi pöördumatuid otsuseid suhtetasandil enne juulikuud, vajad aega mõne asja klaarimiseks. Neptuuni mõju teeb sind teiste suhtes tundlikuks, mis võib sind liialt mõjutada. Kaalu hoolikalt läbi kõik oma lubadused, enne kui otsuse vastu võtad. Lase loovusel ennast väljendada, nii suudad keskenduda ka endale.

5 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.