15.04.2011
Aforismid(L)
26, Tartu, Eesti

- Sellest ajast on möödunud mitmeid kuid kuid siiski, see valu pole kuhugile kadunud. See armastus mis ma sinu vastu tunnen, on siiani alles. Need ajad mida aeg-ajalt meenutan, teevad alati haiget. Kuid ma tean, et sa ei hooli sellest nii kui nii.

- Every night I miss you I can just look up and know the stars are holding you tonight

- Kui nägin sind , tundusid sa täielikult metsa poole olevat . Nägin sind teist korda ja sain aru , kui armas , kena , hooliv , lõbus inimene sa oled . Tegin suure vea mida enam parandada ei saa . Aga tea , et sa oled mu südames ja ei saa sealt välja mitte kunagi ! (k)

- Some girls are made of sugar and spice , my girls are made of vodka and ice . ! (:

- vahest on selline tunne, et ei tea isegi, mida tahaks.. tegelikult nagu ei olegi mingit tunnet.. ainult väsimus ja tühjus..

- Vahel on küll tunne ,et ei taha ega jaksa enam midagi teha ega edasi minna , kuid meil kõigil on olemas oma päike , mille nimel püüelda

- tahaks minna , minna kaugele ja jätta kõik see millest hoolin praegu kõige vähem !

- Elu ongi üks rada, kus lootused purunevad ja unistused saavad uue alguse..

- [On asju mida lihtsalt ei saa muuta. On asju, mis teevad haiget ja on asju mis mööduvad alles aastate pärast. Rahu võib ju hinges olla, kuid terav valu torgib ja jääb veel kauaks torkima. Jah, ma naeran, jah ma olen õnnelik. Aga mul on siiski valus. Aga ei, ma ei nuta. Ma naeran, sest ma tean, et sa ei suudaks mind nutmas näha. Ma naeran, sest ma tahan, et ka sina seda teeksid. Päev möödub.. teine..kolmaski.. aga ei, sa ei lahku minu peast, minu südamest. Sest vahel lihtsalt on nii, et mõni on loodudki südamesse jääma. ]

- Everyone wants to be happy , nobody wants to feel pain , but you cant have a rainbow without a rain

- Jätame eilse maha ja astume tänasesse. Võta mul käest, et saaksime käsikäes minna homsesse..

- Sa arvasid, et ma ei kuule, kuidas sa mind taga räägid, aga sul jäi kahesilma vahele üks väike asi - ma istusin su kõrval & kuulasin , mida sa minust räägid , vahet pole , et selle kuulamine murdis mu südame ..

- Mul ei ole kõike, mida ma armastan, aga ma armastan kõike mis mul on.

- Seal kus lõppevad sinu jäljed lõppeb minu rada.

- On hetki kus tuleb kõndida ära. Kaugele ära, kus saad olla oma mõtetega. Olla hetkes, mis tundub nii tõeline. Mõelda üksikuid mõtteid, millele polegi vastust. Aga võibolla ongi nii parem, kui lihtsalt pöörad selja ja ei vaata tagasi?!

- Ära vabanda, kui oled midagi halvasti teinud - vabandused ei tee olematuks fakti, et Sa siiski tegid seda ,

- Oli aeg, mil ma ütlesin, et tahan tagasi möödunud aegu. Nüüd tahaks ma tagasi neid aegu, mil ma seda ütlesin.

- Piisab vaid päikesest, et olla õnnelik. Piisab vaid pisarast, et jäädagi nutma. Piisab vaid sõbrast, et tunda end tähstana. Piisab vaid tülist, et tunda ennast ei kellegina.

- Öeldakse, et ma olevat õnnelik inimene, aga kui ma oma elule tagasi vaatan, näen seal lõpmatuid keeldumisi, loobumist sellest, mida ma olin tahtnud. Ma näen lakkamatut tööd ja ainult harva valgustas mu teed valguskiir - Õnn .

- Maybe I don't have the blonde hair or maybe I don't have eyes like the sky, but at least I'm not pretending to be somebody else.

- Su üle on taevas ja ümber on maa.. Sa tahaksid tõusta, kuid enam ei saa :( // ? !

- Mõnikord on lihtsalt parem minna ära ja jätta see kõik halb seljataha , nagu seda poleks kunagi olnudki .

- * Vahel on vaja kõvasti haiget saada , et mõista , et need kellega läbi käid , ei ole sulle mingised sõbrad .

- * Soe päikesekiir langes ühel hommikul mu peale ja mõistsin , et on aeg olla õnnelik .

- Taaskord leian Sind oma pimedas unenäos ..

- * Ütled , et armastad . Kuid kas Sa üldse mõistad selle sõna tähendust ?

- * Mõnikord avastame , et need kes meie ümber on ja nimetavad end sõpradeks , ei olegi tegelikult mingised sõbrad .

- * Kui oled olemas Sina , miks on siis mind siia vaja ?

- * Ma kardan , kardan kohutavalt . Ma ei tea , mis homne toob , ma ei tea mis edasi saab .

- * Su naeratus oli mu jaoks nagu killuke päikest , aga enam ei vaja ma seda killukest , järelikult ei vaja ma ka Sind !

- * Ajad muutuvad , mõnedest inimestest saavad inimesed , kellele mõeldes ütled " Sind ma poleks soovinudki tunda" .

- * Kui teie mu hülgate , siis ärge mõelgegi , et ma tulen tagasi , kui teil mind uuesti vaja on .

- * Kui kõik tundub mõttetu , siis lihtsalt mine ja ära enam tagasi vaata .

- 1 year , 12 months , 365 days , 8760 hours , 525600 minutes , 3153600 seconds , every day , every night & every time .. I always miss u .

- You may think he's cute, he's fine. But guess what, bitch, HE'S MINE !!

- Only what i need , is you

- Ma peksan su näo nii sassi, et sul tulevad kingapaelad lahti!


- suvi tuli , suvi läks .. ja suvi tuleb uuesti , sina tulid , sina läksid ega tule enam kunagi tagasi. (u)

- ma ei saa aru, miks peab alati midagi ilgelt sitasti minema, et meile meelde tuleks, kui vedanud meil tegelikult on! Miks on alati vaja õnnetusi, et inimesed hakkaksid elu väärtustama? Miks on vaja hoolida inimestest pärast surma, kui me pole seda teinud nende eluajal .

- Sa näed kedagi peaaegu igapäev ja kui isegi ei näe , tead et ta on sul alati olemas . Sa võid talle alati ilma põhjuseta helistada või sõnumi saata . Sa võid taaga rääkida tunde ükskõik millest. Sa tead , et sa võid teda alati usaldada . Te lähete tülli , kuid leppite ka kiiresti . Aga ükshetk . Ta ütleb , et kõik on läbi . Sa ei saa talle ena ilma põhjuseta helistada , sa ei saa temaga enam rääkida , teda enam usaldada , teda lihtsalt kallistada . Sa näed teda , käid taaga väljas , kuid sa ei räägi taaga mitteühtegi sõna . Sulle teeb haiget tema vaatamine .Sulle teeb haiget tema pilgud . Sulle teeb haiget tema rääkimine ja naermine . Kõik tema juures teeb sulle haiget . Sa vahest mõtled , et oleks parem , kui teil poleks kunagi midagi olnud , ehk te oleksite head sõbrad ? Kuid , samas sa mõtled , et sul on nüüd need mälestused . Sa meenutad neid tihti . Sa näed teda oma unenägudes. Vahest sa loodad , et ta palub su käest andeks ja et ta tahaks sind tagasi ja igatseb sind samapalju nagu sina teda . Ja ta isegi ei oska ette kujutada , mida sa tunned hetkel . Sa ei tea , tema ei tunne seda . Tema jättis sinu . Sa vahest mõtled , et mida tunneb tema ja , mida tema mõtleb !? Kas ta üldse mõtleb nendele aegadele , mis olid . Te olete koos teinud palju asju . Te olite koos ideaalsed nagu kõik rääkisid . Paljud on sulle rääkinud , kui loll ta on , et su jättis . Vahest sa mõtled tagasi aegadele , ehk oleksid sa saanud teha midagi teistmoodi !? Kuigi järelemõeldes , poleks see muutnud seda , mis juhtus . Sa vähemalt usud nii . See oli tema otsus ja sina pead sellega nüüd leppima . Kui raske see ka nüüd poleks ..

- Don't cry because it's over, SMILE because it happened!

- Naer on miski , mis avab südamed & paneb mõtlema , kui palju on elu väärt .

- I Always Know That You make me smile .

- ta on nagu päike , kes särab su südames & su päevades , kes lihtsalt on mõtetes & südames .

- Best friends? Haha, are you kidding me? More like sisters.

- Ma armastan kolme asja : Päikest , kuud & sind . Päikest päeval , kuud öösel & sind igavesti !

- You're the sun , i need . You're the air , i breathe . You're the one , i love . Even if
its hard .

- Sa küsisid mult , kas ma armastan sind ? panin pea maha ja vastasin EI ! Seejärel , käskisid sa mul pea üles tõsta , ja öelda sulle seda silmadesse , sa teadsid , et ma ei suuda seda .. sest mu silmad reedavad , et ma tegelikult ARMASTAN SIND !

- Armastus on nagu kool , sa üritad mõista selle teooriat , see on sama raske kui keemia , sa arvutad sekundeid , kaua TEDA näinud pole , see varjab saladusi , nagu ajalugu ning lõppeb nagu iga lõpetaminegi - pisaratega .

- Ära jäta inimest , keda armastad , inimese pärast kes sulle meeldib , sest inimene kes sulle meeldib , võib su jätta inimese pärast keda armastab .

- Kui sa teda näed, lendlevad sul liblikad kõhus , kui sa tema peale mõtled , lööb su süda kiiremini kui tavaliselt , kui teie pilgud kohtuvad , sa punastad , kui sa teda kallistad , täitub su keha soojusega . See on armumine . :)

- Armastus on see, mis mind elus hoiab ! :)

- Kui sa armastad kedagi piisavalt siis sind ei huvita see , kui palju ta sulle haiget teeb . Sa lihtsalt naudid seda maailma , mis on loodud ainult teile .

- Some love one , some love two , i love one , and that is you .

- armastus toob palju pisaraid & tülisid , kuid see toob ka ilusaid mälestusi , aegadest .. mil su südames paistis päike .. ( enda mõeldud )

- Vahel tundub mulle kõik niiiraske , teine kord jälle niikerge , sellepärast ma sind armastangi niipalju .

- See naer on ainult sellepärast , kuna päike särab . Kuid kas sa tead , kuidas ma tegelikult kannatan ? Ma ei näita sulle seda välja , et ma tegelikult olen kurb . Kuid tea , et sa oled parim ja jääd selleks . Ja ma loodan , et kunagi kõik muutub , paremuse poole …

- You never know what you have until you lose it, and once you lose it, you can never get it back.

- I might not get to see you as often as I'd like, I may not get to hold you in my arms at night, but deep in my heart I know that it's true. No matter what happens... I will always love you

- I think its time I let you go... and that is hard to do because part of me will be in love with you for the rest of my life.

- nimesed võivad meie juurest minna, kuid mälestus neist elab meis edasi.

- Võivad teed küll lahku viia, lained kanda kaugele, aga mälestus viib sinna, kus kord koos me olime

- Miks me hakkame meile kalleid inimesi väärtustama alles siis, kui neid enam pole?!

- Kõik kalmistud on täid asendamatuid inimesi.

- meie hauatahvlil pole tähtis need numbrid, vaid oluline on see kriips numbrite vahel.

- me ei või kunagi ette teada millal see juhtub, aga me teame alati, et see juhtub.

- Sa oled õnnelik - kui sul on siht , mida mööda minna . Kui sul on eesmärk - mille poole püüelda . Kui sul on unistused - mille nimel elada

- Tahaks sulle kätte maksta, aga ma ei suuda. Tahaks teha nagu sina mulle ja siis lahkuda, aga ma ei suuda - mina hoolin sinust ikka veel nii palju !

- Miks igatsedes oleme me just kui tühjaks imetud, jõuetud, nõrkemas, peas mõlkumas üks mõte - näha teda.. ?

- Kui sa tõesti igatsed kedagi nii väga, siis kindlasti ütle seda talle, ta tahaks seda kindlasti teada!

- A memory lasts forever, never does it die. True friends stay together and never say goodbye

- Hea sõber on see kes viib su kainenema kui maani täis oled. Kuid parim sõber on see kes ütleb sulle: "Ära ole memmekas, lahendame viina lõpuni."

- Mul pole silmad sinised, nagu taevas. Mul pole juuksed sädelevad, nagu merineitsil. Mu iseloom pole selline, nagu sooviksid. Ma pole viisakas, nagu võiks. Ja ma ei hakka ennast muutma, et olla keegi, keda ma pole ja et meeldida kõigile..

- Tihti me ütleme " Ei armasta ", aga hinges jooksevad meil pisarad . Tihti me ütleme " Vihkan ", aga ainult selleks , et ise usuksime seda . Tihti me ütleme " Hüvasti ", aga samas lootes seda inimest veel kord näha . Me ütleme " Mine ära ", selleks ,et inimene ei näeks meie pisaraid . Me ütleme " Mitte kunagi ", kui teame,et see juhtub veel kord . Me ütleme " Olen sust üle saanud " kui kardame tunnistada oma tundeid . Me ütleme " Olen sind unustanud " kui mõtted inimesest on alati . Me ütleme " Ma kustutasin ta nr. ära " kui mäletame seda peast . Me ütleme " Meie vahel on kõik läbi " kui kõik tegeltikult alles algab . Vahest me ei saa öelda " Armastan " kui kardame kuulda vastust . Me palume , et meid jäetakse üksi , kuigi vajame kellegi tuge . Me loodame , kuigi pole eriti mingeid võimalusi . Me ootame , kuigi teame , et meid on juba unustatud . Me unistame teades , et seda mitte kunagi ei juhtu . . .

- Ma ei armasta sind mitte üksnes seepärast, kes sa oled, vaid seepärast, kes mina sinu seltsis olen. Ma ei armasta sind mitte üksnes seepärast, kuhu sa oled jõudnud, vaid ka seepärast, kuhu mina sinuga jõudnud olen. Ma armastan sind seepärast, et sa oled teinud rohkem kui mitstahes õpetus, et mind paremaks muuta, ja sa oled teinud rohkem kui mistahes saatus, et mind õnnelikuks muuta. Sa oled teinud seda ainsagi puudutuseta, ainsagi sõnata, ainsagi viipeta. Sa oled teinud seda, olles sina ise. Võib-olla sõbraks olemine just seda tähendabki.

- Ma tean ,et ma pole täiuslik. Ma muutun vahest armukadedaks ..Me tülitseme mõttetute asjade üle .. Ma katkestan kõnesi ja sa helistad kohe tagasi .Ma luban ,et ei tee seda uuesti ja nii ma ka teen. Ma võin käituda ebaküpselt vahest , aga on üks asi ,milles olen ma täiesti kindel . Ma ei tea , kus ma oleks praegu ,ilma sinu kannatuse ja armastuseta .Ma ei pruugi olla parim tüdruk/poisssõber , ma ei pruugi näidata ,kui väga ma tegelikult sinust hoolin ..Aga seal on üks asi mis on ja jääb alatiseks tõeks. " Ma armastan sind

- Elades koos ja kõrvuti teiste inimestega unustme me sageli,et ühel päeval lõpeb iga inimese tee-ja et me ei tea,millal see päev saabub.Sellepärast peaks
inimestele , kellest me hoolime, ütlema,et nad on midagi erilist ja olulist.Ütle neile seda enne , kui on hilja

-
Ajad mööduvad, aastad ruttavad nii kiiresti , alles me olime esimese klassi põngerjad aga nüüd juba lõpetajad, aga selle aja jooksul oleme elanud läbi esimese armastuse , oleme leidnud enda jaoks just need parimad sõbrad ja oleme saanud kogeda imelisi hetki ja mälestusi ! : )

- Me arvame, et oleme jõudnud lõpule, kuid tegelikult on see alles algus.

- Koolilõpp , see on aeg kus me oleme õnnelikud, et see nõmedus läbi saab, kuid alles pärast jõuab kohale, et see oli koht kus olid su parimad sõbrad ja ülitoredaid aegu.

- It’s not what it was before .

- Just because i'm not crying, doesn't mean that i'm okay .

- I know, i make mistakes but this is a part of my life.

- Kallis, kõik mis ei tapa teeb tugevalt haiget.

- Ma murdun tihti, kuid harva näevad seda teised.

- Sa ütlesid et mõistad mind alati, kuid hetkel kui mu jätsid, ei mõistnud sa mu valu ega seda, et ma ei suuda ilma sinuta elada

- Maha jätmine sõnumiga. Nii arg oledki ?

- Kui mind ükskord enam siin pole.. kui mind ükskord enam ei tule.. ei näe mu nime ekraanil, ei kuule mu häält vastamas, kui valid mu numbri, kui vaatad mu pilti ja see on tuhmunud ja silmad mis sealt vastu vaatavad on kauged ja võõrad.. kui hüüad mu nime ja sellele ei reageeri keegi... kui püüad meenutada möödund tutvust inimesest, kellele sa nii tähtis olid.. nii vajalik.. nii kallis.. kui tunned hinges igatsust ja tühjust - siis tea, et mind ei ole enam siin.. Olen läinud kaugele siit ära, kuhugi kus on mul hea.. kuhugi, kus pole seda valu, pole igatsust, sest keegi ei tule sinna nii pea järele ... kuhugi kus on palju minusuguseid, kes taga nutavad sinusuguseid.. olen lihtsalt läinud ära...

- Ära küsi miks ma su maha jätsin, ise sa ju ütlesid, et mina väärin vaid parimat .

- Ma võiks ju ka tulla ütlema, et : ''Noh, mis tunne nüüd on?'' Aga mai ole selline, nagu sina, kes teistele ainult haiget teeb ..

- My problems, my rules and my life!

- Nothing lasts forever , so live it up , drink it down , laught it off , avoid the bullshit , take chances & never have regrets , because at one point , everything you did was exactly what you wanted .


- Sa ei tea mis mu sees toimub , ma liigutaks mäed sinu pärast paigast ,et sa teaks kui väga ma sust hoolin , ja see hoolimine on südamest !

- Call me a bitch & I’ll show you one.

- I rock, You suck. It’s end of the story. :D

- Sa küsisid minult, et mida ma sinus leian. Et sa ei ole ju super välimusega ja parima iseloomuga. Ma vastasin, et mulle ei olegi vaja super välimusega superstaari kes suudaks kõike täita ja ma ei leiagi sinus enam midagi, vaid ma leidsin ! Ma leidsin sinu kõrvalt Õnne ja Armastuse .

- kui mina sind vajasin, siis sind polnud minujaoks, nüüd kui sina mind võid vajada, siis tea , et mind pole enam sinujaoks

- Elu on alati elamist väärt , isegi kui kõik tundub lootusetu .


- Kahju, et lahkusid mu kõrvalt, aga nüüd valvad sa mind seal üleval.

- Langeb üks täht. Ma pigistan silmad kinni & soovin. Sooovin, et kõik oleks endine!

- and when you begin to miss me , don't forget , IT WAS YOU , who let me go.

- Kui see puruneb , siis tihtipeale igaveseks . (U) :'(

- Sa oled nagu täht pimedas öös , mis annab jõudu elada .

- ma pole perfektne , kuid kes ütles , et ma tahangi olla .

- tõeline sõber on see , kes ei vaata milline sa välimuselt oled ,vaid vaatab su sisemust .

- Tema on just see , kes annab mulle jõudu , jõudu selleks , et olla ja elada !

- Miski pole korras, sellises olukorras.

- Kurbuse kõige kõrgemal astmel pisarad puuduvad.

- Somtimes I wanna go to sleep and never wake up.

- Kui tahad näha vikerkaart pead leppima ka vihmaga. ( :

- Armastada tähendab riskida jääda vastuarmastuseta. Loota tähendab riskida pettumusega.

- Elu on võistlus kus reegleid ei näe

- Elu on kui risttee, mis kord on sattunud su teele ja kord ei ole. Ta võid näidata endas ka kõige halvemaid külgi, kuid siiski alati on ta ühtemoodi. Teeb haiget ja vahel kui juhtub, paneb isegi naeratama.

- Igatsen sind hoolimata sellest, et sa murdsid igaveseks mu südame.

- Igatsus ei tapa, igatsus hävitab.

-Pane käsi vastu rinda ja tunneta oma südametukseid. See on su elu kell, mis loendab allesjäänud hetki. Ühel päeval jääb see seisma. See on täiesti kindel ja sa ei saa sinna mitte midagi parata

- Elagem igat päeva, igat hetke, igat hingetõmmet kui oma viimast..võttes sellest kõik, mis võtta annab..et ükskord lahkudes võiks öelda ''Ma olin õnnelik'' :)

- Kunagi ei tea, millal saatus meie õlale koputab ja lausub, et "Nüüd on aeg minna! Sinu töö siin ilmas on tehtud.." Puhka rahus, sõber !

- Mõtleme vasakule vaatame paremale , ei sammugi tagasi , ots ringi ja edasi ;) (H

15 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.