v2ga hea anektoot
37, Jakobstad, Soome

Poeg küsib isa käest:"Misse poliitika on?" Isa mõtleb natuke ja ütleb:"Mina olen peres leivateenija-kutsugem mind Kapitalismiks. Ema hoolitseb rahaasjade eest, tema on Valitsus.Kuna meie töötame sinu heaks, oled sina Rahvas.Lapsehoidja on Töölisklass ja sinu väikevend on Tulevik!Mõtle nüüd selle üle natuke."Poiss läheb voodisse ja mõtlebki asja üle pingsalt. Öösel hakkab väikevend nutma ja poiss tõuseb üles.Ta läheb uurima ja tuvastab, et väikevend on Se anektoot on selle jaoks et meeleolu tõstmisek , kui olete läbi lugenud siis saatge edasi see palljudele sõpradele. kuna leidub inimes kellel on tuju halb või tuju hea. Poeg küsib isa käest:"Misse poliitika on?" Isa mõtleb natuke ja ütleb:"Mina olen peres leivateenija-kutsugem mind Kapitalismiks. Ema hoolitseb rahaasjade eest, tema on Valitsus.Kuna meie töötame sinu heaks, oled sina Rahvas.Lapsehoidja on Töölisklass ja sinu väikevend on Tulevik!Mõtle nüüd selle üle natuke."Poiss läheb voodisse ja mõtlebki asja üle pingsalt. Öösel hakkab väikevend nutma ja poiss tõuseb üles.Ta läheb uurima ja tuvastab, et väikevend on mähkmed täis lasknud.Suundub siis ema-isa tuppa, et neid äratada.Ema magab sügavalt ja poiss ei tihka teda äratada, ja isa on hoopis kadunud.Jääb veel lapsehoidja-tolle uks on aga lukus.Poiss piilub lukuaugust sisse ja näeb isa lapsehoidjat kargamas.Lõpuks läheb magama tagasi.Hommikul ütleb ta isale:"Issi, ma arvan, et tean, mis poliitika on."
"No räägi",julgustab isa. Poeg:"Samal ajal kui Kapitalism Töölisklassile taha keerab, Valitsus magab, Rahvast eiratakse ja Tulevik on suure sita sees!"

mähkmed täis lasknud.Suundub siis ema-isa tuppa, et neid äratada.Ema magab sügavalt ja poiss ei tihka teda äratada, ja isa on hoopis kadunud.Jääb veel lapsehoidja-tolle uks on aga lukus.Poiss piilub lukuaugust sisse ja näeb isa lapsehoidjat kargamas.Lõpuks läheb magama tagasi.Hommikul ütleb ta isale:"Issi, ma arvan, et tean, mis poliitika on."
"No räägi",julgustab isa. Poeg:"Samal ajal kui Kapitalism Töölisklassile taha keerab, Valitsus magab, Rahvast eiratakse ja Tulevik on suure sita sees!"

9 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.