03.08.2008
Esimene osa
35, Tartu, Eesti

Meeldivat lugemist:)

Hiiumaa oh Saaremaa.

(tõestisündinud loo põhjal, irooniline ümberjutustus)

 

 

Elasid kord Rene(Kõbi), Rauno(Pigeri pakker pukker pikker), Aleksander(Sass), Triin(Trinity, Trinii), Mairo(Mairon), Reelika(Relakas, Rellu), Harri(Lärts), Maris, Sander ja MINA(Aimar a.k.a Aimps).

Nädal tagasi sai otsustatud, et ette võtta tuleb reis. Palju asju logises aga reisi kindel toimumine tehti teatavaks neljapäeval(03.07.2008). Kavas oli mandrilt lahkuda pühapäeval (06.07.2008) ja külastada Hiiumaad ja nagu hiljem selgus ka Saaremaad.

05.07.2008 õhtul kella 18ne paiku helistas Rauno, kes tavapärase rahuliku häälega teavitas mind plaani muudatusest. Selgus, et rahvas, pooled minu jaoks tundmatud, tahtsid juba täna õhtul oma kodudest jalga lasta ja seiklusi otsima minna. Mul oli ükskõik kuna minek, peaasi, et reisitud saaks. Andsin oma nõusoleku. Lisaks pidin Sassi teavitama muutustest ja uurima tema üldist tahtejõudu reisile minekuks. Kahjuks osutus tema tahtejõud nulli lähedaseks ja tuli talle käega visata. Ta oli taas tsüklis.

Õhtuks kombsud koos ja suutsin veel paar pokkerimängu ennem Rene saabumist klõpsida. Kell 22:15 ta sindrinahk saabuski. Läks lahti linnasisene tiirutamine(Statoil, Maxima, FeenoX). Loomulikult oli esikohal alko ostmine, samuti uus kübaramood ja eluks vajalik hõbedasest metallist pott (jee right mul seda vaja läksJ, ning vetsupaber Rellu lemmik lambukestega. Sain tuttavaks oma autokaaslastega(Mairo, Triin, Reelika, ülejäänud pesitsesid Rauno autos). Alguse viisakused näitasid vastastikust austust ja sain aru, et tegemist on väga laheda reisiseltskonnaga.

Veel viimased ajavenitused, bensuka WCd ja vilksamisi nägin ka Sandrit, kes pärast viimast kahe aasta tagust kohtumist oli ikka veel tsüklis. Sain Triinilt teada Reelika hüüdnime, milleks osutus Relakas. No ja julm inimene, nagu ma olen, ütlesin ka selle hüüdnime talle näkku, kui ta Statoili WC saabus(käis seal krohhvi peale kallamas või midagi taolist). Reelika puhkes nutma ja küsis peeglilt, et miks elu ta make upi suhtes nii ebaõiglane on. Triin muidugi irwas rõõmsalt ja mõtles muheledes Sain ära panna. Olgu öeldud, et Triin on Reelika kuri kaksikõde. Neil on muidugi mitu aastat vanusevahet aga see evolutsiooni ei peata(mida iganes see ka ei tähendaks). Aa ja muide bensu hinnad on rämedad.

Lahkusime Tartu linnast südaööl. Vaimude tund oli alanud ja pikem sõit ootas ees.

Esimene peatus Helme koopad enne vaimudetunni lõppu. Avastasime oma kambakesega seda mägist maastikku, ähkisin ja puhkisin seal mägedest üles alla. Leidsime koopad ja uudistamine algas. Päris aardekirstu ei leidnud aga tasemel madrats ja pesemist vajavad trussikud olid seal olemas küll. Reelika nägi trussikuid ja puhkes nutma. Nooreke ja rikkumata nagu ta meil on. Ise ma koobastes erititi sügavale oma perset ei toppinid, pärast muidu vingun nagu siga, kui kuskil persetpidi kinni jään. Lõpuks tegime esimese orgia s.t esimese grupi pildi, kus kahjuks pildistaja Lärts välja jäi, aga kuna tehti mitu pilti, siis võimalik, et ta jäi ka kuhugi peale. Hui snaaajet. Põied tühjendatud ja võis uuesti teele asuda.

25 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.