Kasutaja Elbereth päevik

Elbereth
49, Tallinn, Eesti

#OCCUPY-tAlLiNn-estonia 15. oktoobril - ühinegem globaalsete muutuste nimel 15. oktoobril tulevad inimesed üle kogu maailma tänavatele ja väljakutele. Ameerikast Aasiani ja Aafrikast Euroopani, tõusevad inimesed üles nõudmaks oma õigusi ja tõelist demokraatiat. Nüüd on aeg ühineda ülemaailmse rahumeelse protestiga. Võimurid tegutsevad vähemuse huvides, ignoreerides enamiku arvamust ning inim- ja keskonnakahjustusi, mille eest peame meie maksma. See talumatu olukord peab lõppema. Ühinedes üheks hääleks, anname poliitikutele ja finantseliidile keda nad teenivad teada, et see on meie, inimeste otsustada, kuidas kujundada oma tulevikku. Me ei ole elutu kaup poliitikute ja pankurite käes, nemad ei ole meie esindajad. 15. oktoobril kohtume me tänavatel,…


Kes teist veel ei tea mis vahe on usul ja teadmisel, olgu see siia ära kribatud

Pastor peab kirikus kõnet kui järsku üks väike poiss tõuseb püsti ja küsib: "püha isa öelge mis vahe on usul ja teadmisel?"
Kutsub siis pastor poisi endajuurde ja räägib: "vaata poja, seal tagumises pingis istuvad mees naine ja kolm last.Naine teab et lapsed on tema omad aga mees usub et nad temaomad on.


Koorliku maiguga pohmelliit ja tühjus vaatab vastu rahakotis.Pask on ka lahti.magneesiumist vist.


Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.